Chiptuning Hillegom

Alle merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Hillegom voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Hillegom.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder en sneller rijdt door chiptuning in Hillegom. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Hillegom. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hillegom specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Hillegom chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede tuning software

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Hillegom OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hillegom is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Hillegom maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Hillegom krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Zie dit recente voorbeeld: dacia duster tuning

Chiptuning Hillegom Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Hillegom is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hillegom kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hillegom.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hillegom autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere locaties gevestigd door Nederland. Onze chiptuning locaties kun je beneden bekijken:

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo: Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs. Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.