Chiptuning Hillegom

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Lees hier wat chiptuning in Hillegom voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto laten chippen

  • Meer PK’s​
  • Sportiever geluid
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Hillegom. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hillegom specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Exclusief gebruik van de beste tuning bestanden

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Hillegom OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven! Een relevant voorbeeld is Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk Chiptuning?

Chiptuning Hillegom Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Hillegom chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Citroën ds3 1.4 hdi 8v 68pk
Laat je Citroën DS3 1.4 HDi 8V van 68 naar 90PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (de computer van je auto) software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank