Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds3 1.4 hdi 8v 68pk

Stage 1 Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 90pk +32.4%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk?

De standaard software in de Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk ecu van uw Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën DS3 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën DS3 gaat u merken dat uw Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk veel lekkerder gaat door tuning Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën auto
 • De beste Citroën DS3tuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën DS3 1.4 HDi 8V 68pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto en bent u uw Citroën dus even kwijt.