Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.0 tsi 85pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 135pk +58.8%
Koppel 175nm 240nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk gaat u merken dat uw Volkswagen Golf veel soepelder rijdt door Volkswagen Golf tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.0 TSI 85pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.