Chiptuning in Zandvoort

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning Zandvoort?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Aangezien deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Zandvoort.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De vries grootste voordelen obd tuning

  • Sportiever karakter​
  • Mooier geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Zandvoort. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Zandvoort chiptuning engineer onderworpen. Deze Zandvoort ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) in uw auto
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede tuning bestanden

Beschikbare soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Zandvoort OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Zandvoort is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Jeep Renegade 2.0 Multijet 170pk

Stage 2 chiptuning Zandvoort

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Zandvoort tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Zandvoort is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Mercedes-benz c 200 cdi 122pk
Breng je Mercedes-Benz C 200 CDI met 122pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 43.0% en 41.0% meer koppel.

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze services een garantie op de beste chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Zandvoort ook verscheidene andere software modificaties voor Zandvoort als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank