Chiptuning Haarlem: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Lees hier wat chiptuning in Haarlem voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Haarlem.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen obd tuning

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt beter
  • Plezieriger rijden​
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Haarlem. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Haarlem ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Haarlem chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) in uw auto
  • Goede accu voeding gedurende het chippen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van beste tuning software

Beschikbare vormen auto chippen:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Haarlem OBD chiptuning

OBD chiptuning Haarlem is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Haarlem maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Daardoor is dit een goedkope Haarlem chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Ontdek dit relevante project: Chiptuning Jeep Renegade 1.4 Multiair naar 185PK

Stage 2 chiptuning Haarlem

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

chiptuning Bmw x5 3.0d 184pk
Tuning voor BMW X5 3.0D 184pk. Mijn Chiptuning leidt tot 20.0% extra vermogen en 17.0% extra koppel (stage 1)

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande auto chippen.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Haarlemsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ford ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank