Chiptuning in Noord Holland

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen chippen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Noord Holland?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten door je auto te laten chiptunen in Noord Holland.

Chiptuning Noord Holland kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sneller rijdt door chiptuning Noord Holland. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Pluspunten auto laten chippen

  • Meer PK’s​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Noord Holland. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Noord Holland chiptuning engineer onderworpen. Deze Noord Holland ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Noord Holland chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer van uw auto
  • Speciale accu voeding tijdens het tunen
  • Eerst een goede back-up​
  • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Noord Holland OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Noord Holland maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Daardoor is dit een goedkope Noord Holland chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Een goed voorbeeld is Hyundai Kona 1.6 T-GDI 177pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Noord Holland

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Noord Holland tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

chiptuning Volvo s40 2.4 d5 180pk aut
Tuning voor Volvo S40 2.4 D5 met 180pk aut. Mijn Chiptuning leidt tot 14.0% extra vermogen en 14.0% extra koppel (stage 1)

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Noord Holland auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Noord Holland chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Noord Holland ook verschillende andere software aanpassingen voor Noord Holland als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank