Chiptuning Noord Holland: Bij u in de buurt

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Wat zijn de voordelen van chiptuning in Noord Holland voor mijn auto?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Pluspunten auto laten chippen

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Noord Holland. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Noord Holland chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Noord Holland. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Noord Holland verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

De beste chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chip tuning met je auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Noord Holland OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een goed voorbeeld is porsche tuning

Stage 2 chiptuning Noord Holland

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Noord Holland tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Noord Holland is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Één van onze eerder behaalde resultaten na het auto chippen

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Noord Holland auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Noord Holland.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel het land hebben we tuning locaties. De Mijn Chiptuning locaties kun jij hier beneden bekijken

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plekken in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen fabrikanten wel, maar anders. Het zit namelijk zo: Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten. Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chiptuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare aanpassingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.