Chiptuning in Zaandijk

Alle merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Zaandijk voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is ontwikkeld om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en gelimiteerde vermogen is te vergroten door chiptuning Zaandijk.

Chiptuning Zaandijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen Mijn Chiptuning

Meer vermogen​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Zaandijk. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Zaandijk ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Zaandijk engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Zaandijk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer)

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chip tuning met je auto kan doen:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Zaandijk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Zaandijk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Een goed voorbeeld is chip tuning Lotus

Chiptuning Zaandijk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Zaandijk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen

Specialistische ECU software inzicht​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Mijn Chiptuning heeft meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden is het mogelijk om al onze tuning locaties vinden:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze plekken in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten. Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen. Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op eco tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Bij onze stage 1 chiptuning Zaandijk zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.