Chiptuning Zaandijk

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Zaandijk?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder en sneller rijdt door chiptuning in Zaandijk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen obd tuning

  • Sportiever karakter​
  • Sportiever geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Zaandijk. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Zaandijk ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Zaandijk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Zaandijk leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Zaandijk chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning bestanden

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Methode 1: Zaandijk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Zaandijk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Zaandijk maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Alfa Romeo Crosswagon 1.9JTD 150pk

Stage 2 chiptuning Zaandijk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning Mercedes-benz gla 220 cdi 163pk
Mercedes-Benz GLA 220 CDI (163pk) tuning? Vermogenswinst van 23.0% en 20.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Zaandijk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Buick
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank