Chiptuning Uitgeest

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Lees hier wat chiptuning in Uitgeest voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is opgesteld om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen auto laten chippen

  • Meer vermogen​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Uitgeest. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Uitgeest engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Goede tuning software in gebruik

Verschillende soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Uitgeest OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Uitgeest is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Uitgeest maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Een relevant voorbeeld is Chiptuning BMW X3 xDrive30d naar 310PK

Stage 2 chiptuning Uitgeest

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Uitgeesttuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Uitgeest is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Volkswagen golf 1.2 tsi 85pk
Volkswagen Golf 1.2 TSI (85pk) tuning? Vermogenswinst van 65.0% en 47.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Uitgeest auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Uitgeest.

Zo doen wij buiten chiptuning Uitgeest ook verscheidene andere software aanpassingen voor Uitgeest auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank