Chiptuning Uitgeest

merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Uitgeest?

De standaard software in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De ecu is geprogrammeerd om een bepaald aantal vermogen te behalen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Uitgeest kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning in Uitgeest. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van je auto

Meer performance​

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Uitgeest. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Uitgeest engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Uitgeest chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up ​

Gebruik van de beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle chiptuning methoden leggen we hieronder uit:

Stage 1 Uitgeest OBD chiptuning

OBD chiptuning Uitgeest is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Uitgeest krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Ontdek dit recente project: ford chiptuning

Stage 2 chiptuning Uitgeest

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Uitgeesttuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Uitgeest chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Resultaat van prestaties door tuning in Uitgeest.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Uitgeest chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder is het mogelijk om al de chiptuning locaties vinden:

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze plaatsen in Noord Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de types verschillen. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten. Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons compleet op eco tuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.