Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gla 220 cdi 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Mercedes-Benz GLA is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz GLA chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz GLA veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz GLA meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk?​

Bij stage 1 chippen Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk!

Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz GLA 220 CDI 163pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Oldsmobile motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.