Chiptuning Zaandam: Bij u in de buurt

auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

No products found

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Zaandam?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het aantal vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chippen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning in Zaandam. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen obd tuning

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Zaandam. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Zaandam specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Zaandam engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Zaandam chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chip tunen met je auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Zaandam OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Zaandam is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Zaandam chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een recent voorbeeld is mercedes tuning

Chiptuning Zaandam Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Zaandam tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Zaandam chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze diensten een garantie op de beste auto chippen.

Zo doen wij naast chiptuning Zaandam ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over auto tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Beneden is het mogelijk om al de chiptuning locaties vinden:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto producenten ook. Het werkt namelijk zo: Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs. Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chip tuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.