Chiptuning in Zaandam

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Zaandam voor mijn auto?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Zaandam kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% terug dringen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen obd tuning

  • Sneller optrekken​
  • Harder geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Zaandam. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Zaandam chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Zaandam verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Zaandam chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning software

Verschillende soorten chiptuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Zaandam OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Zaandam is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Zie dit recente voorbeeld: Chiptuning Nissan Juke 1.6 DIG-T naar 230PK

Chiptuning Zaandam Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

chiptuning Citroën ds3 1.4 vti 95pk
Tuning voor Citroën DS3 1.4 VTi 95pk. Mijn Chiptuning leidt tot 11.0% extra vermogen en 11.0% extra koppel (stage 1)

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande auto chippen.

Zo doen wij buiten chiptuning Zaandam ook verschillende andere software modificaties voor Zaandam auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank