Chiptuning in Zaanstad

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Zaanstad?

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd. De motor computer is afgesteld om een bepaald aantal PK te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Chiptuning Zaanstad kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Pluspunten auto tuning

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Zaanstad. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Zaanstad chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Zaanstad. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) van uw auto
  • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Gebruik van goede tuning software

Beschikbare soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Zaanstad OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven! Ontdek dit relevante project: Chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk

Stage 2 chiptuning Zaanstad

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Zaanstad chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Alpina d3 2.0d 214pk
Breng je Alpina D3 2.0D (214pk) naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 24.0% en 7.0% meer koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Zaanstad chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Oldsmobile motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank