Chiptuning Amsterdam: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke wij kunnen tunen:

Ontdek wat chiptuning in Amsterdam voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal PK moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Amsterdam.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Amsterdam.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Pluspunten auto laten chippen

  • Meer vermogen​
  • Harder geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Amsterdam. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Amsterdam chiptunen

Veilige chip tuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU
  • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van goede tuning software

Beschikbare soorten chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle chiptuning methoden leggen we hieronder uit:

Methode 1: Amsterdam OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Amsterdam is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Amsterdam chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Amsterdam krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto! Een relevant voorbeeld is Citroën C4 1.6 THP 150pk Tuning (stage 1)

Stage 2 chiptuning Amsterdam

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Amsterdam is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Skoda fabia 1.0i 75pk
Chiptuning van de Skoda Fabia 1.0i met 75pk. Geniet van een vermogenswinst van 85PK en 105NM Extra koppel!

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Amsterdam chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank