Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel zafira 1.6 turbo 200pk

Stage 1 Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Zafira is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Zafira heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Opel Zafira meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Opel

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Zafira 1.6 Turbo 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk.

De chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van de beste Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk.

Daardoor is dit een goedkope Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk. Via deze methode moet je zelfs de Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Opel Zafira 1.6 Turbo 200pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk. Je Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Zafira 1.6 Turbo 200pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Zafira 1.6 Turbo 200pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.