Chiptuning in Alkmaar

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat zijn de pluspunten van chiptuning?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om de performance te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning in Alkmaar. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste pluspunten Mijn Chiptuning

  • Meer vermogen​
  • Mooier geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Alkmaar. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Alkmaar engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Alkmaar ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Alkmaar chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens het chippen
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van de beste chiptuning software

Verschillende vormen motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alkmaar OBD chiptuning

OBD chiptuning Alkmaar is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Alkmaar maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Ontdek dit relevante project: Tuning Seat Altea FreeTrack 2.0 TDI CR met 140pk

Chiptuning Alkmaar Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Alkmaar chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Volvo v50 2.5 t5 220pk
Chiptuning van de Volvo V50 2.5 T5 (220pk). Geniet van een vermogenswinst van 260PK en 380NM Extra koppel!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank