Chiptuning Heiloo: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke wij kunnen chiptunen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning Heiloo voor mijn auto?

Het standaard programma in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal. De Electronic Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek aantal vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Heiloo.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De vries grootste pluspunten auto tuning

  • Sportiever karakter​
  • Beter geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Heiloo. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Heiloo engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Heiloo engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Heiloo chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning software

Beschikbare soorten auto chippen:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Heiloo OBD chiptuning

OBD chiptuning Heiloo is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Heiloo chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven! Een goed voorbeeld is Chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi naar 180PK

Stage 2 chiptuning Heiloo

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Heiloo chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Bmw 1 serie 135i – n54 306pk
BMW 1 serie 135i – N54 met 306pk tuning? Vermogenswinst van 18.0% en 27.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Heiloo chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Heiloo auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Ferrari
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank