Chiptuning in Heiloo

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Heiloo?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is geschreven om het vermogen te halen welke in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Heiloo.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Heiloo.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen auto laten chippen

Meer PK's​

Harder geluid

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Heiloo. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Heiloo chiptuning engineer onderworpen. Deze Heiloo engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde tuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Heiloo leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Heiloo chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Goede tuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Heiloo OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Heiloo is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Een relevant voorbeeld is mitsubishi carisma tuning

Chiptuning Heiloo Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Heiloo is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Resultaat van performance door obd tuning in Heiloo.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Heiloo autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over tuning:

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. De tuning locaties kun jij beneden bekijken

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar motor tuning in Noord Holland zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen de auto fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt: Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning Heiloo zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.