Chiptuning Castricum: Bij u in de buurt

Alle auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Castricum voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verminderen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning in Castricum. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen obd tuning

Sneller optrekken​

Sportiever geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Castricum. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Castricum chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Castricum chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de Motor computer van uw auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Castricum OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Castricum is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Castricum maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een recent voorbeeld is subaru tuning

Chiptuning Castricum Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Castricum tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van vermogen door het chippen in Castricum.

Specialistische ECU software inzicht​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze chiptuning vestigingen zien:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning bedrijf Noord Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het zit: Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder. Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons volledig op auto chippen voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.