Chiptuning in Castricum

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Ontdek wat chiptuning in Castricum voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal. Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Chiptuning Castricum kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning Castricum. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen obd tuning

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt mooier
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Castricum. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Castricum engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Castricum engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Castricum verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
  • Eerst een goede back-up​
  • Exclusief gebruik van de beste tuning files

Verschillende soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Castricum OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Castricum is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Castricum maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Castricum krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto! Bekijk dit relevante project: Chiptuning Ford F-550 6.7 V8 400pk

Stage 2 chiptuning Castricum

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Castricum chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Chevrolet express 6.6 v8 250pk
Laat je Chevrolet Express 6.6 V8 van 250 naar 280PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Specialistische ECU software inzicht​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Castricum ook diverse andere software modificaties voor Castricum auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Honda ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank