Chiptuning Heemskerk: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Heemskerk?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal. De ECU (motor controller) is afgesteld om een bepaald vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Chiptuning Heemskerk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen auto laten chippen

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt mooier
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Heemskerk. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Heemskerk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Heemskerk engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Heemskerk chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • De beste tuning files in gebruik

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Methode 1: Heemskerk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Heemskerk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Bekijk dit recente project: Tuning Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk

Stage 2 chiptuning Heemskerk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Heemskerk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Heemskerk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Mini paceman 2.0d 136pk
Tuning voor Mini Paceman 2.0D met 136pk. Mijn Chiptuning leidt tot 32.0% extra vermogen en 31.0% extra koppel (stage 1)

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Heemskerk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Heemskerk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Peugeot externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank