Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ecosport 1.0 ecoboost 100pk

Stage 1 Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 145pk +45%
Koppel 170nm 240nm +41.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Ford EcoSport door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk!

Stage 2 Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk chiptuning. Je Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.