Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford kuga 1.6 ecoboost 182pk

Stage 1 Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 182pk 205pk +12.6%
Koppel 240nm 330nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Ford Kuga is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford Kuga chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Ford Kuga zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid uit uw Ford

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk genoemd. Hierbij pas je de Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk haalt.

Deze vorm van Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Kuga 1.6 EcoBoost 182pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lamborghini ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.