Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ecosport 1.5 tdci 95pk

Stage 1 Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 215nm 250nm +16.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk?

De ecu software van uw Ford EcoSport is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Ford EcoSport vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Ford EcoSport chip tunen. Je Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • De beste Ford EcoSporttuning software in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk. Je Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Ford EcoSport 1.5 TDCI 95pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford auto.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.