Ford Taurus 3.5 V6 263pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford taurus 3.5 v6 263pk

Stage 1 Ford Taurus 3.5 V6 263pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 263pk 285pk +8.4%
Koppel 338nm 360nm +6.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Taurus 3.5 V6 263pk chiptunen?

De ecu van uw Ford Taurus 3.5 V6 263pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Taurus 3.5 V6 263pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford Taurus chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Taurus 3.5 V6 263pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Taurus 3.5 V6 263pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Taurus 3.5 V6 263pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Taurus 3.5 V6 263pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Taurus 3.5 V6 263pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Taurus 3.5 V6 263pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford Taurus 3.5 V6 263pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Ford Taurus 3.5 V6 263pk.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Taurus 3.5 V6 263pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Taurus 3.5 V6 263pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Taurus 3.5 V6 263pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Taurus 3.5 V6 263pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Taurus 3.5 V6 263pk is een populaire methode om je Ford Taurus 3.5 V6 263pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Taurus 3.5 V6 263pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford Taurus 3.5 V6 263pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Taurus 3.5 V6 263pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Taurus 3.5 V6 263pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Taurus 3.5 V6 263pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Taurus 3.5 V6 263pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Taurus 3.5 V6 263pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Taurus 3.5 V6 263pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Buick
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.