Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford raptor 3.5 ecoboost raptor 450pk

Stage 1 Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 450pk 500pk +11.1%
Koppel 691nm 830nm +20.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Raptor veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Ontdek wat auto chip tuning voor u Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk.

Zo doen wij naast Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Raptor 3.5 Ecoboost Raptor 450pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.