Ford Transit 2.0 TDDi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.0 tddi 75pk

Stage 1 Ford Transit 2.0 TDDi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 220nm 280nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Transit 2.0 TDDi 75pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Transit is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Transit 2.0 TDDi 75pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Ford Transit 2.0 TDDi 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Transit 2.0 TDDi 75pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Ford Transit zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Ford Transit 2.0 TDDi 75pk:​​

 • Meer koppel uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Transit 2.0 TDDi 75pk

Hoe gaat dat precies, chippenFord Transit 2.0 TDDi 75pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Transit 2.0 TDDi 75pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Transit 2.0 TDDi 75pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Transit 2.0 TDDi 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Transit 2.0 TDDi 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford Transit 2.0 TDDi 75pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Ford Transitchiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Ford Transit 2.0 TDDi 75pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Transit 2.0 TDDi 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Transit 2.0 TDDi 75pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Transit 2.0 TDDi 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford Transit 2.0 TDDi 75pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Transit 2.0 TDDi 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Transit 2.0 TDDi 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Transit 2.0 TDDi 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Ford Transit 2.0 TDDi 75pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Transit 2.0 TDDi 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit 2.0 TDDi 75pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.