Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 tdci 163pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 185pk +13.5%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Mondeo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk. Je Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid
 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenFord Mondeo 2.0 TDCi 163pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van goede Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk tuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.