Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo 1.8 tdci 110pk

Stage 1 Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Ford Tourneo chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Ford Tourneo zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk kan doen:
 • De beste Ford Tourneotuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk aanpassen. Zonder de Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Tourneo 1.8 TDCi 110pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Infiniti
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Ford .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.