Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 365pk 400pk +9.6%
Koppel 474nm 550nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk. Je Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid uit uw Ford
 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto
 • Gebruik van goede Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk tuning software
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk motor tuning:

Voor het Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Ford Taurus 3.5T Ecoboost 365pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.