Ford Mustang 5.2 V8 526pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mustang 5.2 v8 526pk

Stage 1 Ford Mustang 5.2 V8 526pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 526pk 580pk +10.3%
Koppel 582nm 650nm +11.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Mustang 5.2 V8 526pk?

De standaard software in de Ford Mustang 5.2 V8 526pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Mustang kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Mustang heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Ford Mustang 5.2 V8 526pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Ford Mustang 5.2 V8 526pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Ford
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Mustang 5.2 V8 526pk
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Ford Mustang 5.2 V8 526pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Mustang 5.2 V8 526pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford Mustang 5.2 V8 526pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Mustang 5.2 V8 526pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Mustang 5.2 V8 526pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede Ford Mustang 5.2 V8 526pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford Mustang 5.2 V8 526pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Mustang 5.2 V8 526pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Mustang 5.2 V8 526pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Mustang 5.2 V8 526pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Mustang 5.2 V8 526pk.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Mustang 5.2 V8 526pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Mustang 5.2 V8 526pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Mustang 5.2 V8 526pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Mustang 5.2 V8 526pk

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Mustang 5.2 V8 526pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Mustang 5.2 V8 526pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Mustang 5.2 V8 526pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.