Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford mondeo 2.0 tddi 115pk

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk kan doen:

De ecu software van uw Ford Mondeo is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Mondeo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Ford Mondeo chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk
 • Goede Ford Mondeotuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford Mondeo 2.0 TDDi 115pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.