Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 2.0 ecoboost 203pk

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 203pk 270pk +33%
Koppel 300nm 420nm +40%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk. Je Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk
 • Meer rijplezier uit uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk​
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk!

Chiptuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Galaxy 2.0 EcoBoost 203pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.