Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fusion (usa) 2.7 ecoboost v6 325pk

Stage 1 Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 325pk 375pk +15.4%
Koppel 515nm 580nm +12.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk ecu van uw Ford Fusion (USA) is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Ford Fusion (USA) door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Meer plezier uit uw Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenFord Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk. Zonder de Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk.

Zo doen wij buiten Ford Fusion (USA) 2.7 Ecoboost V6 325pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.