Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 2.0 tdci 163pk

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 340nm 415nm +22.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Ford Galaxy chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Galaxy meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw Ford
 • Geluid klinkt beter uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenFord Galaxy 2.0 TDCi 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk motor tuning:

Voor het Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Galaxy 2.0 TDCi 163pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford .

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.