Chiptuning in Beverwijk

auto merken welke wij kunnen chippen:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Beverwijk voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is geschreven om de performance te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verminderen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen Mijn Chiptuning

Sportiever karakter​

Geluid klinkt sportiever

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Beverwijk. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Beverwijk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de Motormanagement

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

Goede chiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen auto chippen:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Beverwijk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Beverwijk is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Beverwijk maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Een recent voorbeeld is chiptuning opel astra

Chiptuning Beverwijk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Beverwijk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (de computer van je auto) software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Beverwijksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over auto tuning:

Door heel Nederland hebben we tuning locaties. Beneden ziet u een overzicht van onze chiptuning locaties

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning bedrijf Noord Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs. Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op auto chippen voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.