Chiptuning Beverwijk

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Lees hier wat chiptuning in Beverwijk voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verlagen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Pluspunten auto laten chippen

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Plezieriger rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Beverwijk. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Beverwijk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Beverwijk bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • Eerst een goede back-up​
  • Goede chiptuning software in gebruik

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Beverwijk OBD chiptuning

OBD chiptuning Beverwijk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Beverwijk krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Seat Mii 1.0i naar 85PK

Stage 2 chiptuning Beverwijk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Beverwijk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Toyota hilux 4.0-vvti 280pk
Chiptuning van de Toyota Hilux 4.0-VVTi (280pk). Geniet van een vermogenswinst van 310PK en 435NM Extra koppel!

Specialistische ECU software inzicht​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Beverwijk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Beverwijk als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank