Chiptuning Velsen-Zuid

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke wij kunnen chiptunen:

Ontdek wat chiptuning in Velsen-Zuid voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De motor computer is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Velsen-Zuid kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verminderen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De vries grootste pluspunten Mijn Chiptuning

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Velsen-Zuid. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Velsen-Zuid ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Velsen-Zuid ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Velsen-Zuid chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer in uw auto
  • Goede accu voeding gedurende het chippen
  • Vooraf een goede back-up​
  • De beste chiptuning files in gebruik

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Velsen-Zuid OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Velsen-Zuid is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Velsen-Zuid maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Velsen-Zuid chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Lees dit relevante voorbeeld: Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk Chiptuning

Chiptuning Velsen-Zuid Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning Renault clio 1.5 dci 85pk
Laat je Renault Clio 1.5 DCi van 85 naar 105PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Velsen-Zuid kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Velsen-Zuid.

Zo doen wij buiten chiptuning Velsen-Zuid ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank