Chiptuning in Velsen-Zuid

auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten tunen in Velsen-Zuid?

Het standaard programma in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dits komt doordat deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning Velsen-Zuid. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De vries grootste voordelen auto tuning

Sneller optrekken​

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Velsen-Zuid. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU in uw auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chip tunen met je auto kan doen:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Velsen-Zuid OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Velsen-Zuid is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Velsen-Zuid maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit recente voorbeeld: peugeot 207 tuning

Stage 2 chiptuning Velsen-Zuid

De naam zegt het al. Bij deze methode van Velsen-Zuidtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Velsen-Zuid is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Voorbeeld verbeteringen van koppel door het chippen Velsen-Zuid.

Specialistische ECU software kennis​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Velsen-Zuid autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we tuning locaties. Hieronder ziet u een lijst van onze Mijn Chiptuning locaties

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar tuning bedrijf Noord Holland zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons volledig op eco tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.