Renault Clio 1.5 DCi 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.5 dci 85pk

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 105pk +23.5%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Renault Clio 1.5 DCi 85pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Clio kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Clio 1.5 DCi 85pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Renault Clio 1.5 DCi 85pk veel soepelder rijdt door tuning Renault Clio 1.5 DCi 85pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Renault Clio meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Renault Clio 1.5 DCi 85pk
 • Meer plezier uit uw Renault Clio 1.5 DCi 85pk​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Renault Clio 1.5 DCi 85pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Clio 1.5 DCi 85pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio 1.5 DCi 85pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Renault Clio 1.5 DCi 85pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 85pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Clio 1.5 DCi 85pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Renault Clio 1.5 DCi 85pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Renault Clio 1.5 DCi 85pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Clio 1.5 DCi 85pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Renault Cliotuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Clio 1.5 DCi 85pk motor tuning:

Voor het Renault Clio 1.5 DCi 85pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Clio 1.5 DCi 85pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Clio 1.5 DCi 85pk is een veelvoorkomende manier om je Renault Clio 1.5 DCi 85pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Clio 1.5 DCi 85pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Renault Clio 1.5 DCi 85pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Renault Clio 1.5 DCi 85pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Clio 1.5 DCi 85pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Clio 1.5 DCi 85pk genoemd. Hierbij pas je de Renault Clio 1.5 DCi 85pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Genesis
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.