Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 630pk 670pk +6.3%
Koppel 1000nm 1100nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mercedes-Benz S is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz S een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz S chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk genoemd. Je Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz S 65 AMG V12 Turbo 630pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.