Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 537pk 660pk +22.9%
Koppel 800nm 1100nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz SL veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk.

Specialistische Mercedes-Benz SL 63 AMG V8 BiTurbo 537pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.