Mercedes-Benz A 220 – 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz A 220 – 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 250pk +35.9%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz A 220 – 184pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz A is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz A vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz A 220 – 184pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz A zult u merken dat uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk veel lekkerder gaat door Mercedes-Benz A tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 220 – 184pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz A 220 – 184pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz A 220 – 184pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz A 220 – 184pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz A 220 – 184pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Mercedes-Benz Achiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz A 220 – 184pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz A 220 – 184pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz A 220 – 184pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz A 220 – 184pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz A 220 – 184pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz A 220 – 184pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 220 – 184pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz A 220 – 184pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz A 220 – 184pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz A 220 – 184pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz A 220 – 184pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz A 220 – 184pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz A 220 – 184pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.