Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 290pk +16%
Koppel 560nm 630nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mercedes-Benz S is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz S een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz S zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Mercedes-Benz S 400 CDI 250pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz S 400 CDI 250pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.