Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk chiptunen?

De standaard software in de Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk ecu van uw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Mercedes-Benz Atuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk kan worden!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk. Je Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz A 200 (1.3T) 163pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.