Seat Mii 1.0i 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Seat mii 1.0i 75pk

Stage 1 Seat Mii 1.0i 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 95nm 105nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning Seat Mii 1.0i 75pk?

De ecu software van uw Seat Mii is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Seat Mii vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Seat ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Seat Mii kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Seat Mii 1.0i 75pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Seat Mii tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Seat Mii 1.0i 75pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Seat
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Seat Mii 1.0i 75pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Seat Mii 1.0i 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Seat Mii 1.0i 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Seat Mii 1.0i 75pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Seat Mii 1.0i 75pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Seat Mii 1.0i 75pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Seat Mii 1.0i 75pk motor tuning:

Voor het Seat Mii 1.0i 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Seat Mii 1.0i 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Seat Mii 1.0i 75pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Seat Mii 1.0i 75pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Seat Mii 1.0i 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Seat Mii 1.0i 75pk met meer performance, zonder dat je Seat Mii 1.0i 75pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Seat Mii 1.0i 75pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Seat Mii 1.0i 75pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Seat Mii 1.0i 75pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Seat Mii 1.0i 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Seat Mii 1.0i 75pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Seat Mii 1.0i 75pk haalt.

Stage 2 chiptuning Seat Mii 1.0i 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Seat Mii 1.0i 75pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Seat Mii 1.0i 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Seat Mii 1.0i 75pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Seat Mii 1.0i 75pk ook verschillende andere software modificaties voor Seat Mii 1.0i 75pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Seat .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Seat en bent u uw Seat auto dus even kwijt.