Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota hilux 4.0-vvti 280pk

Stage 1 Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 310pk +10.7%
Koppel 375nm 435nm +16%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk?

De ecu software van uw Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance uit uw Toyota
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • De beste Toyota Hiluxchiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor u Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk ECU niet te ontmantelen.

Je Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk.

Zo doen wij naast chiptuning Toyota Hilux 4.0-VVTi 280pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Audi ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Toyota auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.