Mini Paceman 2.0D 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini paceman 2.0d 136pk

Stage 1 Mini Paceman 2.0D 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 180pk +32.4%
Koppel 305nm 400nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Paceman 2.0D 136pk?

Het motormanagementsysteem van uw Mini Paceman 2.0D 136pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Mini Paceman 2.0D 136pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Mini Paceman kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Mini Paceman 2.0D 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mini Paceman veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mini
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mini Paceman 2.0D 136pk
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Paceman 2.0D 136pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mini Paceman 2.0D 136pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mini Paceman 2.0D 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mini Paceman 2.0D 136pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mini Paceman 2.0D 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mini Paceman 2.0D 136pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mini Paceman 2.0D 136pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van de beste Mini Paceman 2.0D 136pk tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mini Paceman 2.0D 136pk

Ontdek wat auto chippen voor uw Mini Paceman 2.0D 136pk auto kan doen:

Verschillende vormen Mini Paceman 2.0D 136pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mini Paceman 2.0D 136pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Paceman 2.0D 136pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Paceman 2.0D 136pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mini Paceman 2.0D 136pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mini Paceman 2.0D 136pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mini Paceman 2.0D 136pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini Paceman 2.0D 136pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Paceman 2.0D 136pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mini Paceman 2.0D 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Paceman 2.0D 136pk.

Zo doen wij buiten Mini Paceman 2.0D 136pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Jeep
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini , zonder dat hierbij veranderingen Mini baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mini auto dus even kwijt.