Mini Clubman 2.0D 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mini clubman 2.0d 143pk

Stage 1 Mini Clubman 2.0D 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 180pk +25.9%
Koppel 305nm 400nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Clubman 2.0D 143pk kan doen:

Het standaard programma in de Mini Clubman 2.0D 143pk ecu van uw Mini Clubman is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mini Clubman vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Mini Clubman 2.0D 143pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mini Clubman 2.0D 143pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mini Clubman 2.0D 143pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mini Clubman 2.0D 143pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mini Clubman 2.0D 143pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini Clubman 2.0D 143pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini Clubman 2.0D 143pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini Clubman 2.0D 143pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mini Clubman 2.0D 143pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mini Clubman 2.0D 143pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mini Clubman 2.0D 143pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Mini Clubmanchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mini Clubman 2.0D 143pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mini Clubman 2.0D 143pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Clubman 2.0D 143pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Clubman 2.0D 143pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mini Clubman 2.0D 143pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini Clubman 2.0D 143pk met meer kracht, zonder dat je Mini Clubman 2.0D 143pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mini Clubman 2.0D 143pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mini Clubman 2.0D 143pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mini Clubman 2.0D 143pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Clubman 2.0D 143pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini Clubman 2.0D 143pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mini Clubman 2.0D 143pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Clubman 2.0D 143pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Clubman 2.0D 143pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mini auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.