Mini Clubman 1.5T 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mini Clubman 1.5T 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 220nm 300nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Clubman 1.5T 136pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mini Clubman 1.5T 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mini Clubman 1.5T 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Mini Clubman 1.5T 136pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Clubman 1.5T 136pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mini Clubman 1.5T 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mini Clubman 1.5T 136pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mini Clubman 1.5T 136pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mini auto
 • Goede Mini Clubmanchiptuning software in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mini Clubman 1.5T 136pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mini Clubman 1.5T 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mini Clubman 1.5T 136pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mini Clubman 1.5T 136pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mini Clubman 1.5T 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mini Clubman 1.5T 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.5T 136pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mini Clubman 1.5T 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.5T 136pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mini Clubman 1.5T 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Volvo
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mini .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mini en bent u uw auto dus even kwijt.