Mini Roadster 2.0 SD 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mini Roadster 2.0 SD 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 180pk +25.9%
Koppel 305nm 400nm +31.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1995 CC
Type ecu Bosch EDC17C41 & Bosch EDC17C50
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 84,0 X 90,0 mm
Motornummer N47C20A

Mini tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Roadster 2.0 SD 143pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mini Roadster 2.0 SD 143pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Mini Roadster 2.0 SD 143pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Mini Roadster 2.0 SD 143pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Mini Roadster 2.0 SD 143pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mini Roadster 2.0 SD 143pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Roadster 2.0 SD 143pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mini Roadster 2.0 SD 143pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mini Roadster 2.0 SD 143pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Mini Roadster 2.0 SD 143pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mini Roadster 2.0 SD 143pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Roadster 2.0 SD 143pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Mini Roadstertuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Mini Roadster 2.0 SD 143pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Mini Roadster 2.0 SD 143pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Roadster 2.0 SD 143pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mini Roadster 2.0 SD 143pk.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Roadster 2.0 SD 143pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mini Roadster 2.0 SD 143pk. Zonder de Mini Roadster 2.0 SD 143pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mini Roadster 2.0 SD 143pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mini Roadster 2.0 SD 143pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Roadster 2.0 SD 143pk genoemd. Je Mini Roadster 2.0 SD 143pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mini Roadster 2.0 SD 143pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mini auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.