Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 160pk +56.9%
Koppel 180nm 270nm +50%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1499 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.3 & Bosch MG1
Compressieverhouding 11,0 : 1
Boring X slag 82,0 X 94,6 mm
Motornummer B38A15A

Mini tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk?

De standaard software in de motor controller van uw Mini Clubman is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Mini auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mini Clubman tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede Mini Clubmanchiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk.

Daardoor is dit een voordelige Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk.

Zo doen wij naast chiptuning Mini Clubman 1.5 Turbo 102pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Chrysler bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mini dus even kwijt.