Mini Cooper S 2.0T 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mini Cooper S 2.0T 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 250pk +30.2%
Koppel 280nm 440nm +57.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1998 CC
Type ecu Bosch EDC17C50 & Bosch MEVD17.2.3 & Bosch MG1CS201
Compressieverhouding 11,0 : 1
Boring X slag 82,0 X 94,6 mm
Motornummer B48A20A

Mini tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Cooper S 2.0T 192pk kan doen:

De ecu software van uw Mini Cooper S is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Mini Cooper S 2.0T 192pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mini Cooper S veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mini Cooper S 2.0T 192pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mini Cooper S 2.0T 192pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini Cooper S 2.0T 192pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mini Cooper S 2.0T 192pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mini Cooper S 2.0T 192pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mini Cooper S 2.0T 192pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mini Cooper S 2.0T 192pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Mini Cooper S 2.0T 192pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mini Cooper S 2.0T 192pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Mini Cooper S 2.0T 192pk chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mini Cooper S 2.0T 192pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mini Cooper S 2.0T 192pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Mini Cooper S 2.0T 192pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Mini Cooper S 2.0T 192pk. Via deze manier hoef je zelfs de Mini Cooper S 2.0T 192pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mini Cooper S 2.0T 192pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mini Cooper S 2.0T 192pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mini Cooper S 2.0T 192pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Cooper S 2.0T 192pk chiptuning genoemd. Je Mini Cooper S 2.0T 192pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mini Cooper S 2.0T 192pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini Cooper S 2.0T 192pk.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Saab
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mini .

Daarom is je Mini auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mini auto en bent u uw Mini dus even kwijt.