Mini One 1.2 Turbo 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mini One 1.2 Turbo 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 150pk +100%
Koppel 180nm 250nm +38.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1198 CC
Type ecu Bosch MEVD17.2.3 & Bosch MG1
Compressieverhouding 11,0 : 1
Boring X slag 78,0 X 83,6 mm
Motornummer B38A12U0

Mini tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Mini One is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Mini One kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mini One 1.2 Turbo 75pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mini One 1.2 Turbo 75pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Mini One tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini One 1.2 Turbo 75pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mini One 1.2 Turbo 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mini One 1.2 Turbo 75pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini One 1.2 Turbo 75pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mini One 1.2 Turbo 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mini One 1.2 Turbo 75pk.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Mini One 1.2 Turbo 75pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mini One 1.2 Turbo 75pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Mini One 1.2 Turbo 75pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mini One 1.2 Turbo 75pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mini One 1.2 Turbo 75pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mini One 1.2 Turbo 75pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mini One 1.2 Turbo 75pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mini One 1.2 Turbo 75pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mini One 1.2 Turbo 75pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mini One 1.2 Turbo 75pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini One 1.2 Turbo 75pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mini One 1.2 Turbo 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini One 1.2 Turbo 75pk.

Gespecialiseerde know-how over Mini One 1.2 Turbo 75pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mini One 1.2 Turbo 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mini One 1.2 Turbo 75pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mini One 1.2 Turbo 75pk ook diverse andere software modificaties voor Mini One 1.2 Turbo 75pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mini baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini auto doen.