Mini Roadster 1.6T JCW 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mini Roadster 1.6T JCW 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 230pk +9%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Mini Roadster 1.6T JCW 211pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mini Roadster 1.6T JCW 211pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Mini Roadster 1.6T JCW 211pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mini Roadster 1.6T JCW 211pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Mini Roadster zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier uit uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mini Roadster 1.6T JCW 211pk?​

Voor stage één tuning Mini Roadster 1.6T JCW 211pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mini Roadster 1.6T JCW 211pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mini Roadster 1.6T JCW 211pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mini Roadster 1.6T JCW 211pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mini Roadster 1.6T JCW 211pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mini Roadster 1.6T JCW 211pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u Mini Roadster 1.6T JCW 211pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Mini Roadster 1.6T JCW 211pk auto kan doen:

Methodes voor Mini Roadster 1.6T JCW 211pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mini Roadster 1.6T JCW 211pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Roadster 1.6T JCW 211pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mini Roadster 1.6T JCW 211pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mini Roadster 1.6T JCW 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Mini Roadster 1.6T JCW 211pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Roadster 1.6T JCW 211pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mini Roadster 1.6T JCW 211pk haalt.

Stage 2 Mini Roadster 1.6T JCW 211pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mini Roadster 1.6T JCW 211pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mini al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.