Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.7 blue dci 150pk

Stage 1 Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Renault Scenic heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Renault Scenic zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Meer PK’s uit uw Renault

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk is de meest populaire methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk aanpassen. Zonder de Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk haalt.

Stage 2 Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Scenic 1.7 Blue dCi 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.